Hai sa facem rapid ceva bun de mancare, ca doar nu degeaba se cheama acest blog ” Gatitul e usor”.
De cand cu inceperea scolii si cu traficul din ce in ce mai nesuferit, ramane tot mai putin timp pentru pregatit masa. Asa ca, daca nu reusesc sa pregatesc mai multe feluri in week-end, apelez la retete rapide, dar la fel de gustoase. Cum sunt si aceste ciocanele de pui la cuptor. Yum, yum 🙂

Ingrediente:
- 800 g- 1Kg pulpe de pui inferioare
- 4 catei de usturoi
- 20 ml ulei
- 15 g mustar clasic
- 150 ml vin alb sec
- 3 g boia dulce
- 250 ml apa
- sare, piper
Mod de preparare:
- Incalzim cuptorul la 200 grade, functia cu ventilatie.
- Preparam un sos din apa, vin, usturoi pisat, muștar, ulei, boia dulce, sare și piper.
- Asezam copanelele intr-o tava si turnam peste ele sosul rezultat. Dam la cuptor pentru 1 ora, intorcandu-le din cand in cand, pentru a se coace uniform.
- Servim calde, alaturi de o salata asortata generoasa si/sau de un piure cremos.

Nu uitati sa puneti si 2 felii de paine pe masa. O sa imi multumiti pentru asta! 🙂
Pofta buna!