Ceva dulce

Pasca fara blat

0 comments

Daca va bate gandul sa incercati pasca low carb, sa stiti ca avem si reteta 😉. Si nu doar ca exista, dar e si usor de facut. Ca sa nu mai zic cat e de buna, asa fara zahar cum e.

Eu mi- am propus ca, de acum inainte, sa fac doar varianta asta. E usor de facut, e cu putine calorii si ingrasa mai putin 😁.

dav

Ingrediente:

  • 350 g branza dulce de vaci (eu am pus ricotta)
  • 200 g smantana
  • 2 linguri indulcitor (Green Sugar Premium)
  • 100 g unt (Kerry Gold) la temperatura camerei
  • 3 oua
  • 3 linguri faina de migdale
  • 2 linguri faina de cocos
  • 100 g stafide
  • Vanilie

Mod de preparare:

  1. Preincalzim cuptorul la 170 grade.
  2. In vasul de la mixer batem ouale intregi cu indulcitorul si vanilia.
  3. Adaugam branza si amestecam usor, pentru omogenizare.
  4. Punem untul si amestecam din nou.
  5. Cu o spatula de lemn incorporam faina de migdale si pe cea de cocos. Urmeaza smantana iar, la final, adaugam stafidele.
  6. Turnam compozitia intr-o tava de copt ( 22 cm) si o bagam in cuptor.
  7. Coacem in jur de 45 minute sau pana trece testul scobitorii.
  8. O lasam la racit in forma, la temperatura camerei.
  9. Se pastreaza la frigider.

Enjoy!