Daca va bate gandul sa incercati pasca low carb, sa stiti ca avem si reteta 😉. Si nu doar ca exista, dar e si usor de facut. Ca sa nu mai zic cat e de buna, asa fara zahar cum e.
Eu mi- am propus ca, de acum inainte, sa fac doar varianta asta. E usor de facut, e cu putine calorii si ingrasa mai putin 😁.

Ingrediente:
- 350 g branza dulce de vaci (eu am pus ricotta)
- 200 g smantana
- 2 linguri indulcitor (Green Sugar Premium)
- 100 g unt (Kerry Gold) la temperatura camerei
- 3 oua
- 3 linguri faina de migdale
- 2 linguri faina de cocos
- 100 g stafide
- Vanilie
Mod de preparare:
- Preincalzim cuptorul la 170 grade.
- In vasul de la mixer batem ouale intregi cu indulcitorul si vanilia.
- Adaugam branza si amestecam usor, pentru omogenizare.
- Punem untul si amestecam din nou.
- Cu o spatula de lemn incorporam faina de migdale si pe cea de cocos. Urmeaza smantana iar, la final, adaugam stafidele.
- Turnam compozitia intr-o tava de copt ( 22 cm) si o bagam in cuptor.
- Coacem in jur de 45 minute sau pana trece testul scobitorii.
- O lasam la racit in forma, la temperatura camerei.
- Se pastreaza la frigider.
Enjoy!