Vine vara, incep caldurile, oprim cuptoarele. Gatim in continuare mancaruri gustoase, usor de preparat.
Cel mai greu lucru de pregatit pentru wrap ul cu somon este lista de cumparaturi 😁
Garantez ca nu mancati in fiecare zi asa ceva! (decat daca lucrati/stati in/pe langa Piata Victoriei si comandati des de la Salad revolution 😜
Ingrediente:
- 3 lipii
- 150 gr somon afumat
- 2 morcovi mici
- 100 gr crema de branza
- 100 gr baby spanac
- 2 rosii
- 2 oua
- ulei de masline
- seminte (floarea soarelui, dovleac)
- zeama de lamaie
Mod de preparare:
- Incepem prin a fierbe ouale. Practic asta dureaza cel mai mult. Eu le-am lasat 9 minute, sa fiu sigura ca sunt tari.
- Taiem legumele: spanacul il taiem grosier, rosiile felii, morcovul dat pe razatoare.
- Intr-o tigaie mica, punem semintele la prajit. Desi e tentant, nu prajiti foarte multe, pentru ca sunt satioase.
- Taiem somnul felii subtiri.
- Dupa ce s-au fiert ouale, le decojim si le taiem si pe ele felii.
- Pentru sos, amestecam crema de branza cu foarte putin ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust.
- Punem pe foc o tigaie mare (cu diametrul cel putin cat cel al lipiilor), apoi incalzim lipiile pe ambele parti. Cate 1 minut pentru fiecare parte e suficient. Le vrem calde, rumene, dar sa ramana elastice.
- Momentul asteptat a sosit! Asamblarea! Punem lipia pe o farfurie apoi adauga, pe rand: spanac, morcov, rosii, ou, somon, seminte, sos.
- Impaturim ca pe o shaowrma (sau cum ne pricepem) si servim cald.
Enjoy!