Ah, de cand imi doream sa fac niste biscuiti crocanti la exteriori si pufosi la interior!
Nu sunt fan lamaie, dar nici nu trebuie 😁. Aroma e subtila, doar cat sa dea prospetime si sa te invite sa mai iei unul.

Ingrediente:
- 2 galbenusuri
- 100 gr zahar pudra
- 100 g unt topit si racit
- 250 gr faina
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 1 varf cutit de sare
- 3-4 picaturi esenta lamaie
- sucul de la 1/2 lamaie
- zahar pudra
Mod de preparare:
- In bolul mixerului amestecam galbenusurile cu zaharul pudra pana se albesc.
- Adaugam untul topit si racit, coaja rasa de la lamaie, faina amestecata cu bicarbonat si un varf cutit de sare.
- Aluatul obtinut il punem la rece pentru o ora.
- Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele din el si modelam intre palme bile.
- Punem bilele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi le aplatizam usor.
- Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 12 minute.
- Dupa ce s-au copt, ii scoatem din cuptor si ii ungem cu suc de lamaie, cu ajutorul unei pensule, apoi ii pudram cu zahar.
- Lasam biscuitii sa se raceasca pe un gratar. Garantez ca sunt mai buni mai reci 😉
- Daca mai raman dupa ce va trece pofta, depozitati-i intr-o cutie inchisa ermetic.
Enjoy!