Ceva dulce, Rasfaturi, Rontaieli

Biscuiti danezi cu unt

0 comments

Era o vreme in care cumparam genul acesta de biscuiti de la Lidl. Moi, usor aromati, mergeau la perfectie cu cafeaua la ibric😁

Acum suntem la espresso (aristocrati, nah) si, chiar daca biscuitii inca se mai gasesc in magazin, am decis sa ii facem acasa.

Am ales sa inlocuiesc zaharul cu indulcitor si faina de grau normala cu una integrala. E mai sanatos si miroase atat de bine!!!

Ingrediente:

  • 200 gr unt la temperatura camerei
  • 85 gr indulcitor Green Sugar Premium
  • 1 ou
  • 250 gr faina (eu am pus integrala)
  • 75 gr faina de migdale
  • esenta de vanilie

Mod de preparare:

  1. In bolul de la mixer punem untul moale si il spumam cu indulcitorul.
  2. Adaugam faina de grau si pe cea de migdale si amestecam.
  3. Adaugam si oul si mixam pana obtinem un aluat moale si omogen.
  4. Punem compozitia in pos cu dui stelat si facem cerculete de 4-5cm pe hartia de copt, direct in tava, la o distanta de 4 cm unul de celalalt.
  5. Coacem in cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 6 minute sau pana devin aurii.
  6. Le punem la racit pe gratarul cuptorului si apoi…. faceti ce stiti mai bine 🤪.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*