Am gasit reteta perfecta de Cheesecake low carb si fara coacere! E bun, chiar bun. Si racoros. Si cremos din cale-afara ?
Mai fac ?

Reteta:
Blat
- 150g faina de migdale
- 100g unt topit
- Zeama de lamaie
Crema
- 450 g crema de branza (la temperatura camerei)
- 400 g smantana pentru frisca
- 100 g indulcitor (Green Sugar)
- 12g gelatina
- Vanilie
- Sare
Mod de preparare blat
- Amestecam toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena.
- Punem compozitia intr-o forma de copt/tava, presam bine pentru a fi distribuita cat mai uniform, apoi o dam la rece.
Mod de preparare crema
- Exceptand gelatina, ingredientele se mixeaza pentru cca 5 minute sau pana se dizolva indulcitorul.
- Gelatina se pune la inmuiat in apa rece.
- Apoi se dizolva in putin lapte cald si se adauga in compozitie.
- Crema rezultata se adauga peste blat si se niveleaza.
- Eu am mai adaugat in ea si cateva fructe proaspete (zmeura,coacaze), just for fun ?
- Se da la rece pt cateva ore.
- Se decoreaza cu fructe proaspete inainte de servire.
Enjoy!