Cum sa tii dieta daca, atunci cand ti-e pofta de ceva dulce, pui mana si faci? 😊

Visam de multa vreme la o ciocolata de casa lipicioasa si moale si iata ca, in sfarsit, am gasit si reteta potrivita:
Ingrediente
- 450 g zahar
- 125 ml de apa
- 150 g de unt
- 500 g lapte praf
- 100 g cacao de calitate buna
- Un praf de sare
- nuci pecan coapte
Mod de preparare
- Punem zaharul cu apa la fiert.
- Din momentul in care incepe sa fiarba, mai lasam inca 1-2 minute.
- Este gata atunci cand, daca luam o picatura intre degete si le departam, ne lasa niste firisoare intre ele.
- Luam de pe foc, adaugam untul, amestecam usor si lasam sa se tempereze putin.
- Separat, intr-un bol, amestecam ingredientele uscate.
- Adaugam apoi in ingredientele uscate siropul de zahar.
- Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu folie stretch si dam la rece cateva ore.
Enjoy!