Rontaieli

Covrigi

0 comments

Neata! Duminica+soare=reteta noua 🙂

Daca si micul vostru dejun consta in cafea, atunci covrigii acestia sunt numai buni pentru pranz 😁. 

Se fac suuuper simplu si sunt deliciosi! Iar partea cea mai buna este ca sunt farazahar si farafaina. Adica mega sanatosi!

Ingrediente pt 6 buc:

Ingrediente

  • 168g faina de migdale
  • 15g praf de copt
  • 280g mozzarella rasa
  • 57g crema de branza
  • 2 oua batute

Mod de preparare

  1. Intr-un castron se amesteca faina si praful de copt.
  2. Branzeturile se topesc la microunde timp de 2 min, amestecand dupa primul minut.
  3. Compozitia se muta in vasul de mixer si in ea se incorporeaza ouale si faina.
  4. Se amesteca pana se formeaza un aluat omogen. Daca e prea lipicios, lasati putin sa se raceasca.
  5. Se imparte in 6 gramezi si se formeaza covrigii.
  6. Lasati loc suficient intre ei si formati o gaura maricica in mijloc, pentru ca mai cresc la coacere.
  7. Optional, se poate pune deasupra susan, chimen, sau orice aveti chef sau prin casa 🙂
  8. Se coc la 180 grade pana devin aurii/maro deschis.

Enjoy!