Neata! Duminica+soare=reteta noua 🙂
Daca si micul vostru dejun consta in cafea, atunci covrigii acestia sunt numai buni pentru pranz 😁.
Se fac suuuper simplu si sunt deliciosi! Iar partea cea mai buna este ca sunt farazahar si farafaina. Adica mega sanatosi!

Ingrediente pt 6 buc:
Ingrediente
- 168g faina de migdale
- 15g praf de copt
- 280g mozzarella rasa
- 57g crema de branza
- 2 oua batute
Mod de preparare
- Intr-un castron se amesteca faina si praful de copt.
- Branzeturile se topesc la microunde timp de 2 min, amestecand dupa primul minut.
- Compozitia se muta in vasul de mixer si in ea se incorporeaza ouale si faina.
- Se amesteca pana se formeaza un aluat omogen. Daca e prea lipicios, lasati putin sa se raceasca.
- Se imparte in 6 gramezi si se formeaza covrigii.
- Lasati loc suficient intre ei si formati o gaura maricica in mijloc, pentru ca mai cresc la coacere.
- Optional, se poate pune deasupra susan, chimen, sau orice aveti chef sau prin casa 🙂
- Se coc la 180 grade pana devin aurii/maro deschis.
Enjoy!