Bune rau clatitele astea, chiar daca sunt bebelusesti. N-au zahar, n-au cacao, dar sunt gustoase rau. E adevarat, ajuta mult si magiunul de la @BacaniaVeche ?

Ingrediente:
- 4 oua
- 190 gr faina 650
- 20 gr carob
- 500 ml lapte
- 70 gr unt topit
- vanilie
- sare (optional)
Mod de preparare:
- Intr-un castron amestecam toate ingredientele, mai putin faina. Nu e nevoie de mixer, un tel works just fine.
- Cernem faina si amestecam pentru omogenizare. Daca suntem perfectionisti, cernem si compozitia rezultata, eliminand astfel eventualele cocoloase.
- Lasam la frigider 30 minute (daca avem timp).
- Luam o tigaie antiaderenta si o punem pe foc mediu, apoi coacem clatitele pe rand focul. Timpul difera, dar sigur va dati seama daca se ard ?
- Le servim calde, cu dulceata. Am gasit la Bacania Veche o minune de magiun fara zahar (100% fruct) “eu fructar, ea Silvoita” si am mancat de-am rupt, asa bebelusesti cum sunt ❤️
Enjoy!