Rontaieli

Daneze cu nuci pecan

0 comments

Avem o noua reteta low carb, potrivita pentru cafeaua de dimineata, pe numele ei de scena: Pecan Danish (daneze cu nuci pecan) 🙂

Cine e interesat sa o testeze?

Pana una alta, mai jos aveti reteta pt 12 buc:

Aluat:

  • 225g mozzarella
  • 55g crema de branza
  • 64g faina de migdale
  • 38 g faina de cocos
  • 2 linguri indulcitor (Green Sugar)
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt

Umplutura:

  • 95g nuci pecan
  • 22 g unt topit
  • 3 linguri indulcitor (Green Sugar)

Mod de preparare

  1. Se incalzeste cuptorul la 170 grade.
  2. Branza se topeste la microunde timp de 3 min (cate 1 min cu pauza de omogenizare).
  3. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca pana cand se obtine o culoare uniforma.
  4. Se formeaza 12 bile care se intind prin presare formand 12 cercuri.
  5. Ingredientele de la umplutura se pun intr-un robot si se maruntesc pana la omogenizare.
  6. Se imparte compozitia in mod egal si se pune in mijlocul cercurilor de aluat , apoi se impacheteaza strans .
  7. Se presara pe deasupra nuci pecan maruntite si se dau la cuptor 25 min.

Enjoy!