Avem o noua reteta low carb, potrivita pentru cafeaua de dimineata, pe numele ei de scena: Pecan Danish (daneze cu nuci pecan) 🙂
Cine e interesat sa o testeze?

Pana una alta, mai jos aveti reteta pt 12 buc:
Aluat:
- 225g mozzarella
- 55g crema de branza
- 64g faina de migdale
- 38 g faina de cocos
- 2 linguri indulcitor (Green Sugar)
- 1 ou
- 1 lingurita praf de copt
Umplutura:
- 95g nuci pecan
- 22 g unt topit
- 3 linguri indulcitor (Green Sugar)
Mod de preparare
- Se incalzeste cuptorul la 170 grade.
- Branza se topeste la microunde timp de 3 min (cate 1 min cu pauza de omogenizare).
- Se adauga restul ingredientelor si se amesteca pana cand se obtine o culoare uniforma.
- Se formeaza 12 bile care se intind prin presare formand 12 cercuri.
- Ingredientele de la umplutura se pun intr-un robot si se maruntesc pana la omogenizare.
- Se imparte compozitia in mod egal si se pune in mijlocul cercurilor de aluat , apoi se impacheteaza strans .
- Se presara pe deasupra nuci pecan maruntite si se dau la cuptor 25 min.
Enjoy!