E timpul pentru o noua reteta usor de pregatit si delicioasa.
Dureaza putin pregatirea, dureaza si mai putin sa dispara din farfurie ๐
Va recomand sa le mancati calde, pentru ca sunt crocante. Daca nu puteti tot si nu va plac reci, incercati sa le incalziti in cuptor sau tigaie, nu la microunde. Pe langa gust, cred ca farmecul lor e dat de crocanteala si ar fi bine sa o pastram.
Ingrediente:
- 400g muschiulet de pui fasii (tinut in lapte vreo 30 min)
- 1 1/2 cana fulgi de porumb fara zahar zdrobiti grosolan (cu mana sau sucitorul)
- 2 albuศuri de ou mari , batute usor cu furculita
- 3 linguri faina
- 1 lingurita praf de usturoi
- 1/8 lingurita piper
- 1 lingurita boia de ardei
- 1/2 lingurita de sare
Mod de preparare:
- Preincalziti cuptorul la 200 grade.
- intr-un castron, combinati faina cu condimentele, amestecand cu un tel .
- In alt castron, puneti albusurile si bateti-le usor cu o furculita.
- Fulgii de porumb zdrobiti ii asezati in al treilea castron.
- Pastrati ordinea castroanelor, e importanta. Luati fasile una cate una si treceti-le pe rand prin cele 3 castroane : faina-albus-fulgi. Asigurati-va ca fasile sunt bine acoperite. Folositi-va de ambele maini, daca puteti: stanga pentru fasii si albusuri, dreapta pentru faina si fulgi. Daca nu puteti, nu e panica. Nici mie nu imi iese mereu ๐
- In tava de cuptor tapetata cu hartie de copt puneti putin ulei (daca aveti cum, prin pulverizare) si ungeti hartia (cu pensula intindeti bine) .
- Coaceti la 200 grade pentru 10 minute sau pana s-au rumenit, intorcandu-le o singura data.
Enjoy!