Scriu reteta asta nu pentru continutul in sine, dar pentru ca vreau sa ramana ca idee de cina, pentru cei mici. Pentru ca, pentru mine, cina e masa cea mai problematica. Ne trebuie mancare nu foarte grea, dar suficient de satioasa, nu cu carne, nu cu fructe, dar cu gust 🤞

Ingrediente:
- 2 cepe mici
- 2 graunti usturoi
- 30 ml ulei masline
- 400 gr pulpa de rosii (1 conserva Cirio)
- 100 gr paste
- cascaval ras
- busuioc frunze (optional)
Mod de preparare:
- Tocam ceapa si usturoiul si le punem la calit/inabusit cu putina apa si ulei, pana cand se inmoaie.
- Adaugam frunzele de busuioc tocate si rosiile din conserva, punem capacul si lasam sa scada, la foc mic, amestecand des.
- Intre timp, fierbem pastele conform indicatiilor de la producator (eu le las cu 2-3 minute mai mult, sa fiu sigura ca pot fi maruntite cu usurinta)
- Le servim calde, cu cascaval ras pe deasupra.
P. S. Daca va ramane sos, il puteti pasta la frigider cateva zile sau il puteti congela.
Enjoy!