Mai, dar ce dor imi e de niste pulpe de pui la tuci, crocante si pline de grasime! ?
Glumesc, nu imi mai e. Am reteta asta minune: fara grasime, fara batai de cap in preparare, fara multe ingrediente. Pregatiti-va, urmeaza un rasfat culinar! ?

Ingrediente:
- 4 pulpe de pui intregi
- sare
- piper
- zeama de la 1 lamaie
Mod de preparare:
- Lasam pulpele asa cum sunt! Nu crestam, nu intepam, nu taiem ?
- Stoarcem zeama de la lamaie si frecam cu ea pulpele, pe rand, insistand pe partea cu piele.
- Asezonam cu sare si piper, masand bine fiecare pulpa.
- Asezam pulpele pe grilajul cuptorului.
- Tapetam cu folie de aluminiu tava de la cuptor, punem un strat de apa (cam 1 deget), apoi o plasam sub gratar (pe nivelul urmator). Pulpele nu trebuie sa atinga apa. Pasul acesta este necesar pentru a preveni scurgerea grasimii din pulpe direct in cuptor si pentru a nu se arde.
- Gatim in cuptorul preincalzit la 160 grade timp de 1 ora. Nu ne atingem de pulpe, oricat de greu ne e sa ne abtinem sa le intoarcem ?
- Crestem temperatura la 190 grade si mai gatim inca 1 ora. Mai completati cu apa daca e cazul.
Asa-i ca-s rumene si frumoase? ?
Enjoy!