Keto/ Low carb, Mancarica

Salata cu somon afumat

0 comments

Dupa rasfatul din zilele trecute, merge numai bine o salata mai usoara, cu atat mai mult cu cat putem folosi din ouale rosii ramase. Dar, adevarul e ca salata asta merge oricand si, pentru a o scoate din banal, nucile, semintele de rodie si cele de mac isi fac treaba foarte bine.

Luati de serviti, e suficienta pentru 2 portii!

Ingrediente:

  • baby spanac (mix salata cu frunze de baby spanac)
  • 100 g file de somon afumat
  • 2 oua fierte
  • mozzarella (fara lactoza- 1 buc sau bile pentru salata- 70 g)
  • 1 avocado
  • seminte de rodie
  • nuci pecan prajite/coapte si maruntite
  • seminte de mac
  • dressing (ulei masline, sare, zeama de lamaie)

Mod de preparare:

  1. Intr-un vas incapator rupem frunzele de spanac (spalate in prealabil) sau maruntim prin rupere amestecul de frunze pentru salata.
  2. Adaugam ulei de masline, sare, zeama de lamaie, dupa gust, si amestecam pentru omogenizare.
  3. Curatam de coaja si taiem avocado felii, curatam ouale si le taiem in 4, taiem mozzarella cuburi (daca avem bucata intreaga), taiem somonul in fasii.
  4. Adaugam toate ingredientele peste frunzele de spanac, deasupra pastrand ouale, nucile si semintele.

Enjoy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*