Dupa rasfatul din zilele trecute, merge numai bine o salata mai usoara, cu atat mai mult cu cat putem folosi din ouale rosii ramase. Dar, adevarul e ca salata asta merge oricand si, pentru a o scoate din banal, nucile, semintele de rodie si cele de mac isi fac treaba foarte bine.

Luati de serviti, e suficienta pentru 2 portii!
Ingrediente:
- baby spanac (mix salata cu frunze de baby spanac)
- 100 g file de somon afumat
- 2 oua fierte
- mozzarella (fara lactoza- 1 buc sau bile pentru salata- 70 g)
- 1 avocado
- seminte de rodie
- nuci pecan prajite/coapte si maruntite
- seminte de mac
- dressing (ulei masline, sare, zeama de lamaie)
Mod de preparare:
- Intr-un vas incapator rupem frunzele de spanac (spalate in prealabil) sau maruntim prin rupere amestecul de frunze pentru salata.
- Adaugam ulei de masline, sare, zeama de lamaie, dupa gust, si amestecam pentru omogenizare.
- Curatam de coaja si taiem avocado felii, curatam ouale si le taiem in 4, taiem mozzarella cuburi (daca avem bucata intreaga), taiem somonul in fasii.
- Adaugam toate ingredientele peste frunzele de spanac, deasupra pastrand ouale, nucile si semintele.
Enjoy!