De cand cu pandemia, rar am rabdare sa merg la cumparaturi si sa aloc mult timp pentru asta.
Asa se face ca am luat din greseala mozzarella de bivolita 😁. Acuma, doar nu era sa o arunc. Am facut waffle intr-o seara, pentru Frumusica mea.
Si sa stiti ca, desi foarte multe retete sunt bebelusesti, ele pot fi usor pregatite si pentru oamenii mari. Ori consumate ca atare, ori cu sare adaugata. Eu, personal, le mananc as it is.
Ingrediente:
- 100 gr mozzarella de bivolita (Deluxe, Lidl)
- 1 ou
- 150 gr faina
- 80 gr unt topit
- 1 lingurita bicarbonat
- 100 ml lapte
- marar
Mod de preparare:
- Intr-un castron batem oul cu marar. I hate marar, asa ca am pus patrunjel tocat 😬.
- Topim untul, dam mozzarella pe razatoare.
- In amestecul de ou adaugam, pe rand, untul, laptele, mozzarella.
- Adaugam faina si amestecam pentru o buna omogenizare.
- Coacem in aparatul de waffle, conform timpului indicat de producator (3 minute la al meu)
Enjoy!