Baby, Rontaieli

Biscuiti moi

0 comments

Trebuia sa fac covrigi, ca asa era planul. Trebuia sa las compozitia la rece. Si trebuia sa am timp sa pregatesc reteta asta😬

Au iesit niste biscuiti ataaaat de moi! Cei mai moi ever. A fost bataie pe ei!

Am mai salvat cativa si pentru Frumusica si ii dau fara nicio grija ca s-ar putea ineca cu vreo bucatica (deh, fara dinti dar cu dorinta de a manca singura πŸ˜‰)

Ingrediente:

  • 50 gr faina migdale
  • 200 gr faina 650
  • 1 ou
  • 2 linguri miere (bebei 1 an+)
  • 125 gr unt moale
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare:

  1. In vasul mixerului punem, pe rand, fainurile, praful de copt, untul moale, oul si mierea. Amestecam pana obtinem un aluat omogen.
  2. Punem aluatul in folie si il dam la frigider timp de 60 minute.
  3. Formam bile de approx 5 cm diametru, le aplatizam putin si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  4. Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de 16 minute sau pana devin aurii.
  5. Lasam la racit pe gratar.
  6. Ii putem depozita intr-un recipient inchis ermetic pentru 3 zile sau ii mancam cu pofta.πŸ‘

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*