Trebuia sa fac covrigi, ca asa era planul. Trebuia sa las compozitia la rece. Si trebuia sa am timp sa pregatesc reteta astaπ¬
Au iesit niste biscuiti ataaaat de moi! Cei mai moi ever. A fost bataie pe ei!
Am mai salvat cativa si pentru Frumusica si ii dau fara nicio grija ca s-ar putea ineca cu vreo bucatica (deh, fara dinti dar cu dorinta de a manca singura π)

Ingrediente:
- 50 gr faina migdale
- 200 gr faina 650
- 1 ou
- 2 linguri miere (bebei 1 an+)
- 125 gr unt moale
- 1 lingurita praf de copt
Mod de preparare:
- In vasul mixerului punem, pe rand, fainurile, praful de copt, untul moale, oul si mierea. Amestecam pana obtinem un aluat omogen.
- Punem aluatul in folie si il dam la frigider timp de 60 minute.
- Formam bile de approx 5 cm diametru, le aplatizam putin si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de 16 minute sau pana devin aurii.
- Lasam la racit pe gratar.
- Ii putem depozita intr-un recipient inchis ermetic pentru 3 zile sau ii mancam cu pofta.π