Mai am dovleac copt in congelator, asa ca mai testez retete, chair daca e primavara si ar trebui sa ma ocup de altceva😅
Azi avem biscuiti mega pufosi. Asa, ca pentru Frumusica mea draga, ai carei dinti intarzie sa apara. Nu va speriati de aspect. Nu asa ar trebui sa arate daca respectati reteta si nu o faceti pe repede-nainte, ca mine😬
Ingrediente:
- 200g faina 650
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita scortisoara
- 1 ou
- 100g unt 82% grasime (la temperatura camerei)
- 40g miere (optional)
- 200g piure de dovleac copt
Mod de preparare:
- Intr-un castron amestecam ingredientele uscate.
- Piureul de dovleac il amestecam in vasul mixerului cu oul, untul si mierea, daca folosim.
- Adaugam ingredientele uscate si amestecam usor, pentru omogenizare.
- In tava cuptorului, tapetata cu hartie de copt, punem, cu o lingura, gramajoare mici de compozitie.
- Apaltizam usor cu degetetele, cu furculita sau cu fundul unui pahar, daca vrem model 😁.
- Coacem in cuptorul preincalzit la 170 grade, timp de 15 minute.

Enjoy!