Cum se cheama atunci cand iti ramane gandul la ceva si nu renunti pana cand nu faci si tu? Ambitie? Nebunie? 🤔
Sa fie fost martie cand am primit o cutie cu prune in ciocolata, aduse din Serbia. Asa mult mi-au placut ca mi-a ramas gandul la ele. Si am tot zis ca fac, si am tot amanat si testat alte retete, pana cand, iata, a venit si vremea lor. E nevoie de atat de putin efort pentru ceva atat de bun, incat, va rog, nu asteptati 6 luni ca mine pana sa le faceti 😏

Ingrediente:
- 250 g prune deshidratate fara samburi
- 50 g nuci pecan coapte (Alesto, Lidl)
- 100 g ciocolata neagra Valhorna (sau Secretele Ramonei, pentru varianta fara zahar)
Mod de preparare:
- Se desfac prunele si se baga cate o jumatate de miez de nuca inauntru .
- Dam la rece pentru o ora.
- Topim ciocolata pe bain marie.
- Cu ajutorul unei furculite (o infigem in miez), scufundam fiecare pruna umpluta in ciocolata calda.
- Scoatem pruna din ciocolata si eliminam excesul.
- Punem la zvantat pe un grilaj de cuptor.
- Transferam in frigider pana cand se intareste ciocolata.
- Servim a doua zi.
Enjoy!