Cum, necum, masa de seara a ajuns sa fie principala masa a zilei. Pur si simplu nu ne mai aliniem cu totii decat atunci #aiae. Nu reusesc sa mai fac poze frumoase din cauza luminii, dar norocul meu ca fac mancare buna 😜
Si da, vedeti bine in poza. Am carne si paine. Cand o sa vedeti cum e sa intingi cu paine proaspata in sosul din tava, o sa ma iertati 😁

Ingrediente:
- 500 g pulpe dezosate
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- 3 catei de usturoi maruntiti
- 50 ml vin alb
- 100 ml ulei de masline
- zeama de la 1 lamaie
Mod de preparare:
- Incingem cuptorul la 190°C.
- Intr-un castron punem ulei, zeama de lamaie si condimente (+usturoi) si facem un amestec.
- Condimentam carnea cu amestecul respectiv si lasam la frigider o ora
- Asezam bucatile in tava sau vas de yena, punem vinul si acoperim cu folie de aluminiu.
- Coacem timp de 40 min, cu folia pusa.
- Dupa acest timp, scoatem folia si mai lasam carnea la cuptor inca 15-20 minute ca sa se rumeneasca frumos.
Enjoy!