Mancarica

Pulpe dezosate la cuptor

0 comments

Cum, necum, masa de seara a ajuns sa fie principala masa a zilei. Pur si simplu nu ne mai aliniem cu totii decat atunci #aiae. Nu reusesc sa mai fac poze frumoase din cauza luminii, dar norocul meu ca fac mancare buna 😜

Si da, vedeti bine in poza. Am carne si paine. Cand o sa vedeti cum e sa intingi cu paine proaspata in sosul din tava, o sa ma iertati 😁

Ingrediente:

  • 500 g pulpe dezosate
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 3 catei de usturoi maruntiti
  • 50 ml vin alb
  • 100 ml ulei de masline
  • zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare:

  1. Incingem cuptorul la 190°C.
  2. Intr-un castron punem ulei, zeama de lamaie si condimente (+usturoi) si facem un amestec.
  3. Condimentam carnea cu amestecul respectiv si lasam la frigider o ora
  4. Asezam bucatile in tava sau vas de yena, punem vinul si acoperim cu folie de aluminiu.
  5. Coacem timp de 40 min, cu folia pusa.
  6. Dupa acest timp, scoatem folia si mai lasam carnea la cuptor inca 15-20 minute ca sa se rumeneasca frumos.

Enjoy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*