Daca tot stau copiii acasa, va mai dau o idee de gustare, de data aceasta sarata. Asa cum v-am obisnuit, e fara faina de grau si fara zahar si, desigur, se pregateste foarte usor.
Nu uitati sa depozitati intr-un recipient inchis ermetic ce va mai ramane…. daca va mai ramane ceva 😁

Ingrediente:
- 400g mozzarella
- 50g cascaval
- 100g crema de branza
- 140g faina de migdale
- 40g faina de cocos
- 2 oua
- Sare
- 1 lingua seminte de in
- 2 linguri seminte de susan
Mod de preparare:
- Dam pe razatoare mozzarella si cascavalul.
- Le punem intr-un castron si adaugam crema de branza.
- Topim la microunde, vreo 2-3 minute, amestecand o data, pentru o topire uniforma.
- Amestecul se lasa putin la racit.
- Adaugam apoi ouale, fainurile si semintele si amestecam pentru omogenizare. Rezultatul va fi un aluat putin lipicios.
- Punem o foaie de copt in tava, punem aluatul, inca o foaie de copt deasupra si intindem cu sucitorul.
- Dam foaia de deasupra la o parte si coacem pret de 5 minute, la 160-170 grade.
- Scoatem tava si portionam/taiem patratele aluatul, fara sa il scoatem din tava.
- Dam din nou la copt inca vreo 10 minute sau pana capata culoarea aurie.
Enjoy!