Rontaieli

Saratele

0 comments

Daca tot stau copiii acasa, va mai dau o idee de gustare, de data aceasta sarata. Asa cum v-am obisnuit, e fara faina de grau si fara zahar si, desigur, se pregateste foarte usor.
Nu uitati sa depozitati intr-un recipient inchis ermetic ce va mai ramane…. daca va mai ramane ceva 😁

Ingrediente:

  • 400g mozzarella
  • 50g cascaval
  • 100g crema de branza
  • 140g faina de migdale
  • 40g faina de cocos
  • 2 oua
  • Sare
  • 1 lingua seminte de in
  • 2 linguri seminte de susan

Mod de preparare:

  1. Dam pe razatoare mozzarella si cascavalul.
  2. Le punem intr-un castron si adaugam crema de branza.
  3. Topim la microunde, vreo 2-3 minute, amestecand o data, pentru o topire uniforma.
  4. Amestecul se lasa putin la racit.
  5. Adaugam apoi ouale, fainurile si semintele si amestecam pentru omogenizare. Rezultatul va fi un aluat putin lipicios.
  6. Punem o foaie de copt in tava, punem aluatul, inca o foaie de copt deasupra si intindem cu sucitorul.
  7. Dam foaia de deasupra la o parte si coacem pret de 5 minute, la 160-170 grade.
  8. Scoatem tava si portionam/taiem patratele aluatul, fara sa il scoatem din tava.
  9. Dam din nou la copt inca vreo 10 minute sau pana capata culoarea aurie.

Enjoy!