Se apropie 1 mai, adica deschiderea oficiala a sezonului de vara. Aka plaja, soare si inghetata?
Reteta de inghetata vine sa ne mai stavileasca dorul de mare, caci soare avem din belsug. E cu fructe, e racoroasa si, ce sa vezi? E fara zahar ?
Sa va mai spun ca e si mega usor de facut? Va las pe voi sa descoperiti si imi spuneti dupa ?

Ingrediente:
- 2 banane foarte coapte congelate
- 200 g zmeura congelata
- 250 g mascarpone
- vanilie
- 1.5 lingurite Green Sugar Premium (optional)
Mod de preparare:
- Daca nu aveti fructele congelate deja, le pregatim acum.
- Spalam zmeura si scurgem bine apa de pe ea.
- O punem apoi intr-o punga si o congelam pentru minim o ora (ideal 3 ore).
- Curatam bananele de coaja.
- Taiem miezul rondele.
- Le punem intr-o punga si le congelam
- Dupa ce s-au congelat, scoatem fructele din congelator si le punem in vasul de la robot.
- Adaugam restul ingredientelor si mixam.
- Trebuie sa obtinem o pasta omogena, cremoasa si fina.
- Transferam inghetata in forme, pentru a obtine inghetata pe bat. Aveti nevoie de 12 forme.
- Daca doriti sa puneti compozitia intr-un vas mai mare, trebuie sa amestecati in compozitie dupa fiecare 30 minute, pentru a evita formarea de fulgi de gheata.
- Inainte de servire, puteti scufunda formele in apa calda timp de 10 sec, pentru a putea scoate mai usor capacul.
Pentru varianta baby friendly, renuntati la indulcitor!
Enjoy!