Sunt atat de bune incat nu pot sa trec reteta la “baby friendly” si sa merg mai departe. E must try pentru toata lumea, va zic! De la mic la mare! Cu miere si nuci coapte, cu dulceata sau magiun, nu aveti cum sa nu gasiti combinatia potrivita. Eu le – am mancat asa calde, a fost un fel de lupta “parte-n parte” cu Frumusica si da, stiu, raportul de forte n-a fost deloc egal 😁
Ies 7-8 bucati din compozitia de mai jos. Eu le-am pozat pe primele 2 si apoi…. dezmat!!!

Ingrediente:
- 100 gr pulpa cartof dulce (fiert la aburi sau copt)
- 1 ou
- 35 gr unt
- 100 gr faina integrala
- 125 ml lapte
- scortisoara
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/4 lingurita bicarbonat
Mod de preparare:
- Daca nu aveti deja cartoful pregatit, acum e momentul: il spalam, il curatam de coaja si il taiem cubulete. Apoi il punem fie la fiert in apa, fie in sita de la Ikea, pt gatirea la aburi.
- In vasul robotului punem toate ingredientele si le mixam pana cand obtinem o pasta groasa, omogena.
- Ungem formele de waffle cu putin ulei de cocos si coacem conform timpului indicat de producator (2- 3 minute)
Enjoy!