Sunt bogataaa! Am gasit dovleac dulce, cu gust bun de tot! Se pare ca exista un soi numit Melinda cu care nu dai gres,asa ca am luat 2 dovleci sa verific teoria si da, au avut gust!
Asa ca, dupa o portie zdravana de dovleac copt (servit ca atare, fara miere sau alte nebunii), am folosit resturile pentru a face niste gogosele Frumusicai. Observati cred si voi, o data cu mine, ca am, in ultima vreme, o pasiune pentru waffle, gogosele si briose 🤷♀️ #aiae
N-am pus zahar, n-am pus miere. Sunt 100% baby friendly si varianta noastra preferata de cina.

Ingrediente:
- 100 gr piure dovleac dulce copt
- 1 ou
- 100 gr faina integrala
- 75 ml lapte
- scortisoara
- nuci maruntite (optional, pentru topping)
- miere (optional, pentru topping)
Mod de preparare:
- In vasul robotului mixam spuma oul cu piureul de dovleac.
- Adaugam restul ingredientelor si le mixam pana cand obtinem o compozitie omogena.
- Ungem formele de gogosele cu putin ulei de cocos si coacem conform timpului indicat de producator, respectiv pana devin aurii si pufoase.
- Odata coapte, le scoatem cu grija cu o spatula si le servim dupa bunul plac (simple, cu miere, cu nuca, cu miere si nuca, etc).
Enjoy!